Beszerelés

Beszereléssel kapcsolatban érdeklődjön a
+36309143626 -os telefonszámon!
Beszerelt árainkról itt tájékozódhat.

Címünk

1194 Budapest
Fecske utca 4.

Hírlevél

Látogató számláló

0
1
0
7
2
6
9

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termékajánló

autoriaszto.eu
+36-1/295-3031
infocaesaralarm.hu

Elérhetőségünk

TOP termékek

Termék részletekDiamond váltózár

Diamond váltózár
Diamond váltózár "kulcsos"
MABISZ : AM
Rendkívül egyszerűen használható és mégis tökéletesen biztonságos.
Nem csak védelmi, hanem elriasztó hatása is van. A figyelmeztető matrica segítségével kiszűri az autó tolvajlásra készülőket. Az elektromos védelmekkel szemben itt fontos, hogy látszódjon az autó nem “meztelen”, van benne váltózár és ez által nem törik fel az autót feleslegesen.
Egyetlen kulcsfordítással rögzíti a váltókart és így megakadályozza az előremeneti fokozatok kapcsolását.
 • Diamond Lock váltózár a kardánalagútba, a kárpitozás alá beépített zárszerkezet. A tartókonzolja szakítócsavarokkal van a kocsiszekrényhez rögzítve, ami oldhatatlan kötést eredményez. A konzol a váltókart hátrameneti fokozatban rögzíti (automata sebességváltóval rendelkező gépjárművek esetén parkoló állásban) és megakadályozza az előremeneti fokozatok kapcsolását.

  A berendezés alkatrészei úgy kerülnek beépítésre, hogy nem zavarják az utastér látványát, és nem befolyásolják a gépjármű további berendezéseinek használatát. A váltózár leszakadó fejű csavarokkal van rögzítve a gyári pontokon, így nem érinti az autó garanciáját. Független az akkumulátor állapotától és a gépjármű további berendezéseinek működésétől.

  A zárszerkezet tartókonzolja szakítócsavarokkal van a kocsiszekrényhez rögzítve, ami oldhatatlan kötést eredményez. A felhasznált szerkezeti elemek 60 HRC keménységű felületi edzést kapnak a gyártási folyamat során. Az alkalmazott edzett acél tüske 16 milliméteres átmérője rendkívüli merevséget és robusztusságot biztosít. A váltózár szerelvények a nemzetközi biztonságtechnikai előírásoknak megfelelően kerülnek gyártásra.

  A Diamond Lock zárak a speciális kialakítás és az edzett acéltokozás következtében rendkívül ellenállók a mechanikai behatásokkal szemben. Teljeskörű védelmet biztosítanak a különböző fúrási, fűrészelési, vésési, savazási és folyékony nitrogént alkalmazó eljárásokkal szemben. 

  Az edzett acél tokozásban elhelyezett KABA Svájci zárszerkezet világszerte 20 országban szabadalmaztatott zárbetét, amely acél kiszerelésű, a legmagasabb biztonsági igény kielégítésére. A zárbetét a következő nemzetközi biztonsági szabványok szerint tesztelt : B 5454, EN 1303 5-ös osztály. A kétoldalas kulcsot szinte lehetetlen másolni, mivel a “kód” a kulcsra nem fúrással, hanem egy speciális marással kerül rá, amely biztosítja a lépcsőzet pontos elkészítését. Marások találhatók a bevezető éleken is; ezek további plusz védelmet biztosítanak az illegális kulcsmásolással szemben.

  Váltózár csavarok

 • Garancia
  1 év